Έσκασε η βόμβα: Στον Αλμυρό ο Αντώνης Μπουρσέλης

Petite Perle 300×250

Αναμφίβολα μιλάμε για μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη μεταγραφή στη Γ εθνική με τον Αλμυρό να κάνει δικό του για τη νέα σεζόν τον πρώην αρχηγό του Εργοτέλη Αντώνη Μπουρσέλη.

Άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το μεταγραφικό παζάρι ο Αλμυρός που δείχνει από την πρώτη κιόλας μεταγραφή πως ο μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμυρού:

Το Δ.Σ του Γ.Σ Αλμυρός Γαζίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη και πάρα πολύ σπουδαία μεταγραφή για την περίοδο 2022/23, την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο πρώην αρχηγό του Εργοτέλη, Αντώνη Μπουρσέλη.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει το στίγμα του στις επαγγελματικές κατηγορίες για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Ο Αντώνης Μπουρσέλης, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τις ακαδημίες του Εργοτέλη και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το σύλλογο. Έπειτα, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Π.Α.Ο. Κρουσώνα όπου αγωνίστηκε ως βασικός.

Το 2016 υπέγραψε με την ομάδα του ΟΦΗ της Football League 2, ωστόσο το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στην ομάδα του Εργοτέλη.

Με την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, η διοίκηση δίνει το στίγμα για τα μελλοντικά της σχέδια. Αντώνη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αλμυρού!

Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και νίκες!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ