Αυτοί οι επιχειρηματίες βάζουν πλάτη στον ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Με πολλές διακυμάνσεις και αλλαγές συναισθημάτων κυλάει το φετινό καλοκαίρι για τον ΟΦΑΜ, που όμως έστω και στο φινάλε θα έχει όπως όλα δείχνουν αίσιο τέλος.

Δυο καταξιωμένοι επιχειρηματίες μπαίνουν μπροστά σύμφωνα με πληροφορίες της "Φωνής του Μαλεβιζίου" για να βγάλουν το πολύπαθο σωματείο της Αγίας Μαρίνας από το διοικητικό αδιέξοδο και να το οδηγήσουν και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Πρόκειται για τον Σάββα Δακανάλη που ασχολείται με υπηρεσίες ψυχαγωγίας και θεάματος και τον Αποστόλη Μερονιανάκη, που διατηρεί μάντρα με οικοδομικά υλικά στην περιοχή του Τσαλικακίου.

Μάλιστα ο Σάββας Δακανάλης είχε διατελέσει και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας με πολύπλευρο έργο που είχε τύχει της αναγνώρισης από τη σχολική κοινότητα της περιοχής.

Μετά τη δήλωση από το Δ.Σ. για το τέλμα που είχε περιέλθει το σωματείο και ότι δεν θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Λαδουκάκης και ο Γιώργος Σαμόλης δε μπορούσαν να συμβιβασθούν με ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ξεκίνησαν από κοινού επαφές, σηκώνοντας τα μανίκια, για να βρεθεί έστω και την τελευταία στιγμή κάποια λύση.

Έτσι κατάφεραν μετά από σειρά συναντήσεων να έρθουν σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με τους δύο επιχειρηματίες και την ερχόμενη Κυριακή, 7 Αυγούστου, θα γίνει η καθοριστική συνάντηση για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ