Ροδίτης κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό του για να αυτοκτονήσει, αλλά το μετάνιωσε

Petite Perle 300×250

Ο 41χρονος ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, αλλά μόλις κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό του, το μετάνιωσε.

Έναν απίστευτο αγώνα δρόμου έδωσαν χθες το βράδυ πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί στην Ρόδο για να σώσουν έναν 41χρονος, ο οποίος θέλησε να αυτοκτονήσει, αλλά αμέσως μόλις κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό του, το μετάνιωσε.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 41χρονος που διέμενε στο Ροδίνι, ευρισκόμενος σε πλήρη απόγνωση, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του «καρφώνοντας» ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Αμέσως μετά όμως, φαίνεται να το μετάνιωσε και βγήκε αιμόφυρτος από το διαμέρισμά, καλώντας σε βοήθεια.

Γείτονες που είδαν έντρομοι το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ισχυρή δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασε στο σημείο ταυτόχρονα με το ασθενοφόρο. Οι διασώστες, με μια εντυπωσιακή επιχείρηση, έδωσαν μάχη με το χρόνο, καταφέρνοντας έτσι να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Ρόδου μέσα σε 4 λεπτά και στη συνέχεια να τον παραδώσουν στο χειρουργικό τμήμα, στελέχη του οποίου περίμεναν το περιστατικό.

Στον παραλίγο αυτόχειρα, χορηγήθηκαν 10 φιάλες αίμα για να μπορέσουν να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί. Σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου μας και αναμένεται στη συνέχεια την περίπτωσή του να αναλάβουν ειδικοί ψυχολόγοι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ