Το δημοτικό συμβούλιο παίχτηκε στις …. καθυστερήσεις

Petite Perle 300×250

Λίγο  έλειψε να μην εκφράσει γνώμη το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου στην έκτακτη συνεδρίαση που είχε οριστεί για την Πέμπτη στις 14.00 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις απόψεις του επί της Μ.Π.Ε. που αφορά στην «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΑ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ» – ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ – -ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Από νωρίς στις θέσεις τους ήταν η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρίνα Βογιατζή,  δημοτικοί  σύμβουλοι από την αντιπολίτευση, πέντε αντιδήμαρχοι.

 Στο γραφείο του ήταν ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας

 Αν και υπήρχαν απουσίες στους δημοτικούς συμβούλους, υπήρχε απαρτία κι αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει  αν στις θέσεις τους ήταν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου οι οποίοι απουσίαζαν.

Αφού πέρασε το ακαδημαϊκό τέταρτο και οι δείκτες του ρολογιού είχαν φτάσει στο και 20   η αντιπολίτευση λαμβάνοντας το λόγο ανέφερε ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να γίνει αφού απουσίαζαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος.

Ο δημοτικός σύμβουλος  Άρης Σαλούστρος είπε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η συνεδρίαση με αυτές τις απουσίες κάτι στο οποίο συμφώνησε κι ο επικεφαλής της Μιχάλης Χουστουλάκης.

Ο αντιπρόεδρος Τάσος Λιαδάκης βρισκόταν σε χώρο υγείας και δεν μπορούσε να έρθει ενώ κάποιοι ήδη από  τα τηλέφωνά τους έψαχναν να βρουν τον κ. Σπύρο Καλλέργη.

Μετά τα τηλέφωνα που έπεσαν, το σώμα ενημερώθηκε ότι σε «10 λεπτά φτάνει ο πρόεδρος» με τον κ. Σαλούστρο να απαντά « σε 10 λεπτά δεν θα είμαστε εμείς εδώ. Είναι η τρίτη συνεδρίαση που απουσιάζει ο πρόεδρος που συγκαλεί τη συνεδρίαση».

Για να ξεκινήσει τελικά  η συνεδρίαση μπήκε με τηλεδιάσκεψη ο κ. Τάσος Λιαδάκης, ενώ στις 14.35 έφτασε και ο κ. Καλλέργης την ώρα που ο δήμαρχος είχε πάρει το λόγο και έδινε διευκρινήσεις επί του θέματος.   

Τελικά το σώμα συνεδρίασε και ολοκλήρωσε λίγο μετά τις 15.00.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ