Ηράκλειο: Η βλάβη σε λεωφορείο της γραμμής παρέλυσε κυκλοφοριακά τη μισή πόλη και τον αερολιμένα

Petite Perle 300×250

Σκηνές κυκλοφοριακού χάους και απίστευτης ταλαιπωρίας σημειώνονται στη λεωφόρο Ικάρου, στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, αλλά και σε ένα μεγάλο κομμάτι του ΒΟΑΚ πάνω από την επίμαχη αυτή περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα λεωφορείο που ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στον κυκλικό κόμβο μπροστά ακριβώς από τον αερολιμένα, είναι η αιτία του κυκλοφοριακού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και το οποίο δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών. Παράλληλα, έχουν προκληθεί προβλήματα και στην ομαλή άφιξη και αναχώρηση επιβατών από και προς το αεροδρόμιο.

Στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία Ηρακλείου για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ωστόσο η ταλαιπωρία είναι μεγάλη. Τα αυτοκίνητα που κινούνται από την εθνική οδό και τον κόμβο του αεροδρομίου για να εισέλθουν μέσω της λεωφόρου Ικάρου στη Νέα Αλικαρνασσό, αναγκάζονται να κάνουν αναστροφή και να ξαναβγούν στο ΒΟΑΚ και με κατεύθυνση προς τον κόμβο ΒΙΠΕ να εισέρχονται στην πόλη.

Οδηγοί  εμφανίστηκαν αγανακτισμένοι, καθώς οι ουρές των οχημάτων που έχει δημιουργηθεί στους κόμβους αλλά και στη λεωφόρο Ικάρου είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα – πέρα από την ταλαιπωρία του κόσμου – να υπάρχει και κίνδυνος ατυχήματος.

πηγή: www.ekriti.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ