Σοκαριστική καταγγελία 16χρονης ότι υπέστη ομαδικό βιασμό σε πάρτι

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου όταν μαζί με μια φίλη της παρευρέθησαν σε πάρτι που διοργάνωσε 19χρονος, γνωστός των δύο κοριτσιών.

Όπως κατέθεσε το φρικιαστικό εκείνο βράδυ, αν και δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αισθάνθηκε ζάλη και έχασε τις αισθήσεις της. Τα ξημερώματα ξύπνησε από τους πόνους, ενώ σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της βρισκόταν ξαπλωμένη δίπλα στον 19χρονο.

Σοκαρισμένη επέστρεψε στο σπίτι της προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ δεν αποκάλυψε τίποτα σε κανέναν. Μάλιστα, όπως κατέθεσε την ώρα που έφευγε είδε πεταμένα στο πάτωμα τουλάχιστον τέσσερα προφυλακτικά.

Όταν βρήκε τη δύναμη, αποκάλυψε τι της είχε συμβεί το βράδυ εκείνο στον πατέρα της, ο οποίος απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ανήλικη έφερε εσωτερικά τραύματα.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση στο αν τα τραύματα αυτά έγιναν το μοιραίο εκείνο βράδυ, καθώς είχαν περάσει τουλάχιστον 6-7 ημέρες από το βράδυ που κατήγγειλε η ανήλικη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ερευνάται το περιστατικό το οποίο είναι στη φάση της προανάκρισης.

πηγή: skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ