Καθόλου αδιάφορο δεν αφήνει τον Αλμυρό το κύπελλο Ελλάδος. Γιατί μαζί με την διάκριση πηγαίνουν πακέτο και τα οικονομικά οφέλη για την ομάδα του Γαζίου.
Αν ο Αλμυρός προκριθεί την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Ευπαλίου, τότε στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά του ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 και αν την περάσει θα βρει μπροστά του ίσως και ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που μπορεί να είναι η ΑΕΚ, με τον Αλμυρό να είναι γηπεδούχος.
Τον αγώνα αυτό με την ομάδα της Σουπερ Λιγκ 1 ο Αλμυρός θα τον δώσει στο Παγκρήτιο και υπολογίζει να κόψει κάποιες χιλιάδες εισιτήρια. Αν ο Αλμυρος σταθεί τυχερός και δεν βρει ομάδα της Σουπερ Λιγκ 2 στο δρόμο του, μπορεί μετά αν περάσει να του τύχει κανένας Παναθηναϊκός η Ολυμπιακός και τα οικονομικά οφέλη θα είναι τεράστια.
Αυτά σκέφτονται οι άνθρωποι του Αλμυρού και μένει να δούμε αν η τύχη τους τα φέρει όπως τα θέλουν.


