Αλμυρός: Έγινε το μπαμ με Άντερσον Μπάνβο

Petite Perle 300×250

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αλμυρός που απέκτησε τον Γάλλο σέντερ φορ Άντερσον Μπάνβο.

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο με την team manager της ομάδας Κορίνα Σαββιδάκη να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια βρέθηκε στο Γάζι μαζί με τον μάνατζερ του Παναγιώτη Πανουτσόπουλο για να υπογράψει με τους Πορτοκαλί.

Ο 28χρονος φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Δ κατηγορία της Γαλλίας και αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα δίνει τα εύκολα γκολ στην ομάδα του Αλμυρού στο νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να παίξει και στον αγώνα κυπέλλου με την Ελασσόνα.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού:

Το Δ.Σ του Γ.Σ Αλμυρός Γαζίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για την περίοδο 2022/23, την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό Anderson Banvo.

Ο Anderson ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Paris Saint Germain, έπειτα συνέχισε στην πρώτη ομάδα της Blackpool και ακολούθησαν οι Stevenage, US Boulogne και FC Annecy.

Καλωσορίζουμε τον Anderson στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε καλή αρχή με πολλές επιτυχίες.!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ