Cretan Taste Awards 2022 – Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου η Τελετή Απονομής των Βραβείων Κρητικής Γαστρονομίας

Petite Perle 300×250

Στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου θα φιλοξενηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου η φετινή τελετή απονομής των Cretan Taste Awards.

Πρόκειται για την δεύτερη διοργάνωση των Βραβείων που ξεκίνησαν πέρυσι με στόχο να αναδείξουν τους κορυφαίους εκπροσώπους της κρητικής γεύσης, τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης, τους παραγωγούς και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης. 

Οι νικητές κάθε κατηγορίας που θα βραβευθούν στην τελετή αναδείχθηκαν με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία.  μέσα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και γευστικής δοκιμής της  οποίας την ευθύνη είχε μια πολυσυλλεκτική κριτική επιτροπή ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης σε δήλωση του επεσήμανε: «Είναι σημαντικό να επιβραβεύεται το επιχειρείν που αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα, την αυθεντικότητα αλλά και την καινοτομία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη γαστρονομία. Τα βραβεία γαστρονομίας Cretan Taste Awards, τα οποία ξεκινήσαμε το 2021 και ευελπιστούμε να εξελιχθούν σε θεσμό, εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για να καταστεί το Ηράκλειο γαστρονομικός προορισμός. Η τελετή βράβευσης θα τιμήσει τις επιχειρήσεις που προάγουν τον κρητικό τρόπο ζωής»

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, Αίθουσα Συναυλιών – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Λεωφ. Νικολάου Πλαστήρα 49, Ηράκλειο 712 01).

Ώρα Προσέλευσης:19:00 – Ώρα Έναρξης: 19:30 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ