Ρέθυμνο: Έδειρε την εν διαστάσει σύζυγό του στο λιμάνι της πόλης

Η κοπέλα αμέσως μετά κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές όπου κατήγγειλε το περιστατικό ενώ ο εν διαστάσει σύζυγος τράπηκε σε φυγή

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε γύρω στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, στην είσοδο του πάρκινγκ του εμπορικού λιμανιού της πόλης του Ρεθύμνου.

«Πρωταγωνιστές» ένας 28χρονος ρεθυμνιώτης και η εν διαστάσει 31χρονη σύζυγός του, με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μετέβη στο πάρκινγκ του λιμανιού όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα και μετά από λεκτικό επεισόδιο τη χτύπησε.

Τα τραύματα της 31χρονη δεν φαίνεται να ήταν σοβαρά καθώς δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα αμέσως μετά το επεισόδιο κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές όπου κατήγγειλε το περιστατικό και έκανε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή.

Έπειτα από τις ενέργειες των αστυνομικών αρχών του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 28χρονος εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Περάματος, όπου υπό τον στενό αστυνομικό κλοιό που είχε τεθεί, παραδόθηκε και παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη.

www.neakriti.gr

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ