Ζαχαρίας Καλογεράκης: «Παρών μέχρι το τέλος της θητείας-Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος»

Petite Perle 300×250

Παρών στο σήμερα αλλά και το αύριο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας δηλώνει με εκτενή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Παράλληλα όμως ξεκαθαρίζει ανοιχτά και δίχως περιστροφές τη θέση του: ότι δηλαδή δεν πρόκειται να διεκδικήσει ξανά το ύπατο αξίωμα του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλογεράκης αναφέρει ότι «αποφάσισα να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για Δήμαρχος πιστεύοντας πως  μετά από δέκα χρόνια που υπηρέτησα από τη θέση αυτή, αλλά και τέσσερα χρόνια ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες μας να προσφέρουν στον τόπο και στους δημότες».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καλογεράκη:

Έχοντας ανοίξει η ονοματολογία και η προεκλογική περίοδος στο Δήμο μας, δυστυχώς πολύ νωρίς, οφείλω να ξεκαθαρίσω και δημόσια την προσωπική μου στάση όπως έκανα και στην πρόσφατη συνάντηση της παράταξης μου.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε ενωμένοι μέχρι και το τέλος της θητείας μας, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μας και την ανοικοδόμηση – ανασυγκρότηση του τόπου μας, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι τώρα, τιμώντας έτσι και τη ψήφο των συνδημοτών μας.

Σε ότι με αφορά, αποφάσισα να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για Δήμαρχος πιστεύοντας πως  μετά από δέκα χρόνια που υπηρέτησα από τη θέση αυτή, αλλά και τέσσερα χρόνια ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήρθε η ώρα να δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες μας να προσφέρουν στον τόπο και στους δημότες.

Έναν τόπο με πολλά προβλήματα που έχει ανάγκη από συνεργασίες, διαλογο, σύνθεση απόψεων και ενότητα, η οποία θα προκύπτει πάντα μέσα από ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την ανοικοδόμηση και την ανασυγκρότηση της περιοχής μας, με την αξιοποίηση και τη σύνδεση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, του νέου αεροδρομίου που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε αυτή την προσπάθεια για ενότητα και σύνθεση που αποτελεί και απαίτηση του συνόλου των δημοτών, καθώς και σε κάθε διεκδίκηση για επίλυση των προβλημάτων, θα είμαι παρών. Το οφείλω εξάλλου τόσο στους συνεργάτες μου, όσο και στους δημότες μας που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς.

Καλογεράκης Ζαχαρίας

τ. Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας

Επικεφαλής της παράταξης «Τόπος με Μέλλον»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ