Γ΄Εθνική: Οριστικά με Αθήνα-Πειραιά οι ομάδες της Κρήτης-Τη Δευτέρα η κλήρωση

Petite Perle 300×250

Οριστικά με πέντε ομίλους των 14 ομάδων ξεκινάει το πρωτάθλημα στις 12 και 13 Νοεμβρίου

Οριστικά σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής καθώς αυτή την απόφαση πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη σημερινή της συνεδρίαση. 

Μάλιστα επισημοποιήθηκε και το ότι η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα θα γίνει στις 12 και 13 Νοεμβρίου , ενώ έγινε γνωστό ότι τα γυναικεία πρωταθλήματα της Α΄και Β΄Εθνικής θα ξεκινήσουν με την σειρά τους στις 19 και 20 Νοεμβρίου.

Στον όμιλο όπου θα βρίσκονται οι Κρητικές ομάδες της Γ' Εθνικής (ΑΟΤ, Πόρος, Γιούχτας, ΑΟΑΝ και Αλμυρός) θα συμμετέχουν τρεις ομάδες της ΕΠΣ Πειραιά, δυο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και τέσσερις της ΕΠΣ Αθηνών.

Οι ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών είναι αυτή τη στιγμή πέντε οπότε θα αφαιρεθεί μία από αυτές και θα τοποθετηθεί στον 4ο όμιλο, η οποία όμως θα ανακοινωθεί την Δευτέρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου.

Ο 5ος όμιλος της Γ' Εθνικής έχει ως εξής: 

ΕΠΣ Ηρακλείου: ΑΟ Γιούχτας, ΑΟ Τυμπακίου, ΑΟ Πόρος, ΓΠΣ Αλμυρός

ΕΠΣ Λασιθίου: ΑΟ Αγίου Νικολάου

ΕΠΣ Αθηνών: Άγιος Ιερόθεος ή Αγία Παρασκευή ή Πανιώνιος ή Άρης Πετρούπολης ή Φωστήρας*

ΕΠΣ Πειραιά: Κερατσίνι, Μοσχάτο, Εθνικός

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: Θύελλα Ραφήνας, Μαρκό

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι).

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, τα γυναικεία πρωταθλήματα Α' και Β' Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 19-20 Νοεμβρίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ