Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 6 Νοεμβρίου:

Από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην περιοχή της συμβολής των οδών Αγιοστεφανιτών, 1770, 1878 και Ψαρομηλίγγων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ΒΙΠΕ στις οδούς Δ & Σ στις περιοχές των επιχειρήσεων, Σοφίου, Βεμέτ, Δομική Κρήτης, Αρετή Α.Ε, Κανδεμήλη, Αβραμίδη, Νίκης Α.ε, Μαράκη και Τεχνοδομική, Βακάνα, εργοστασίου Σεκέρη και επιχείρησης Αγγελάκη στον Καρτερό, επιχείρησης Caravel Στην περιοχή της διακλάδωσης για Πρασά, των οικισμών Πρασά και Καρτερού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών (συμπεριλαμβανομένων και των αντλιοστασίων από το μέσα Καρτερό προς το φαράγγι).

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕ στη θέση κάτω λάκκος Καλιθέας στις περιοχές των επιχειρήσεων Σταυρακαντωνάκη, Κεφάλκο, Creta Eco Phoinix και Γρύλος Α.Ε.

Από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια, στην παραλιακή οδό Σταλίδας – Μαλλίων, και στις περιοχές των ξενοδοχείων Ανθούσα, Κάκτος, Αριάδνη, Αλέξανδρος, Κίρκη, Κύκνος, Κέρνος, Ίκαρος, s.m. Gemini καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αγ.Τριάδα, στις περιοχές του Ι.Ν.Αγ.Τριάδας και του Ευρωπαϊκού σχολείου και στις οδούς Αρετής Νιότη, Σαββαθιανών, Παλμέτη, Σαμουήλ Χάους, Κοκκινίδη, Κουρτίκα και Βουρδουμπάδων.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Προτόρια, Αποϊνι, Σωκαράς, Φραγγιανά, Ασήμι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Προφ.Ηλία στην περιοχή της πάνω πλατείας του χωριού, του ελαιουργείου Κοκολογιάννη, της εξόδου του χωριού προς Κυπαρίσσι και στα χωριά Κυπαρίσσι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού.Στον οικισμό Συνάπι, στις εγκαταστάσεις της πρώην επιχείρησης Φαράγγι, στην περιοχή μεταξύ Βενεράτου και Κυπαρίσσι, στους οικισμούς Πύργος και Σινάπι.Στις περιοχές των φωτοβολταϊκών πάρκων Θεοδωράκη, των αρδευτικών Καλέργη – Χατζηδάκη, Σωμαράκη, Μαυρογιάννη και σε όλα τις γεωτρήσεις και επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Άγ.Μύρων, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά, Πυργού, Άνω και Κάτω Ασίτες.Στον οικισμό Νίση, στην Ι.Μ.Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στάβιες στις περιοχές των αντλιοστασίων Μουρτζάκη, Παπαδάκη, Αντωνάκη, Φανουριάκη, Τσικνάκη, Ξυλούρη και Δασκαλάκη.

Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Άγ.Μύρων, στις γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Κηπούπολη στην οδό Γιούχτα από την οδό Στρ.Γλυκοπούλου μέχρι την οδό Ιτάνου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Πανασός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ