O ΠΑΟΚ νικησε 2-1 ΑΕΚ και … ανεμοστρόβιλο

Petite Perle 300×250

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο ΠΑΟΚ μέχρι να λυγίσει την αντίσταση της εντυπωσιακής ΑΕΚ την οποία νίκησε με ανατροπή με 2-1 στον Κρουσώνα.

Η ΑΕΚ άγχωσε τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του αγώνα όταν προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με γκολάρα του Βαρδονικολάκη παράλληλα ο ΠΑΟΚ στο 27 με πλασέ του Κουράκη να σκοράρει και να διαμαρτύρεται στο 33 για γκολ του Κουτσογιαννάκη που ακυρώθηξε ως οφαϊντ της βοηθού Βιτζιλή .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το β ημίχρονο έγινε με φοβερό ανεμοστρόβιλο που έφερε σκόνη στον αγωνιστικό χωρο με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ούτε η ΑΕΚ που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα όταν αποβλήθηκε ο Στεφανάκης του ΠΑΟΚ,έχασε πολλές ευκαιρίες στο 46΄με τον Τσατσάκη που σούταρε αόυτ σε τετ α τετ και στο 47΄ με τον Φροκού που ατόχησε εξ' επαφήςαστόχησε σε σουτ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ενώ στο 51 διαδοχικά σουτ Νικολάου και Ντελία απέκρουσαν στην γραμμή οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ .

Η αμάδα του Κρουσώνα είχε να αντιπαραθέσει το τετ α τετ του Κουράκη που έβγαλε ο Σπανός, στο 61΄ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ στην προσπάθεια να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 72΄ο Ακης Κουράκης βρήκε δύχτια ,βάζοντας στην πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ έκανε το 2-1 .

Προς το τέλος του αγώνα έχασε τον Μεταξάκη που βγήκε υποβασταζόμενος και αναμένεται να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του .

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Γιαλυτάκης,Κανδυλάκης,Σηφάκης,Στεφανάκης,Ανωγειανάκης,Κουτσογιαννάκης,Παπαδιός,Σκούφος, Κουράκης,Μεταξάκης

ΑΕΚ: Σπανός,Νικολάου,Καραφωτιάς,Ντελία,Μπένγκα,Κάββαλος,Καραφωτιάς,Μανουσάκης,Τσατσάκης, Βαρδονικολάκης, Νικολάου

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ