Νικηφόρα πέρασε από τα Καλέσα η Δόξα 3-2 το Μαραθώνα (φώτο)

Petite Perle 300×250

Με νίκη απέδρασε μετά από ένα εντυπωσιακό παιγνίδι στα Καλέσα η Δόξα Ηρακλείου που επικράτησε με 3-2 του γηπεδούχου Μαραθώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα και 4 τέρματα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Καλεσών.

Το Λίντο άνοιξε το σκορ στο 17΄ όταν από προσπάθεια του Παπάζογλου, ο Δασκαλάκης με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 25΄ ο Τάφα μόνος απέναντι στον Ντάγκινη πλάσαρε άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 26΄ ο Ορφανουδάκης εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και από κοντά πέτυχε το 0-2.

Στο 36΄ ο Κεβάνι επιχείρησε σέντρα σουτ η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα για το 0-3.

Στο 38΄από μπαλιά του Αποστολάκη ο Σερλιδάκης με φοβερό σουτ από πλάγια μείωσε σε 1-3 για το Μαραθώνα.

Ο σκόρερ των γηπεδούχων έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 44΄ όταν το κοντινό πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαραθώνας μπήκε με το πόδι στο… γκάζι αποφασισμένος να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί στο παιχνίδι και στο 49' κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Βιτσαξάκη να κάνει το 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο Μαραθώνας πίεσε για την ισοφάριση και στο 71' έχασε σημαντική στιγμή με τον Πλατέλλα, όμως το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Στο 77' η Δόξα Ηρακλείου «άγγιξε» το τέταρτο γκολ όπου θα καθάριζε και το ματς, μετά από φανταστική ενέργεια του Ματαλλιωτάκη ο οποίος πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του, πάσαρε στον Ζουραράκη με τον τελευταίο να αστοχεί σε κενή εστία.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Ορφανουδάκη, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Ο Μαραθώνας στα τελευταία λεπτά τα έδωσε… όλα για την ισοφάριση, χάνοντας μοναδική στιγμή με τον Σερλιδάκη στο 91' όμως το σουτ του το έδιωξαν οι αμυντικοί της Δόξας πάνω στην γραμμή.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κούκος, Ρουκουνάκης, Μανδαλενάκης, Λειβαδίτης, Πλατέλλας, Αποστολάκης, Σερλιδάκης, Βραχασωτάκης, Σκουπάκης, Βιτσαξάκης, Τάφα(46΄ Ζερβουδάκης)

ΔΟΞΑ: Ντάγκινης Χαρ.(46΄Αδαμάκης), Μαγουλάκης, Ντάγκινης Δημ., Πατζαρίδης, Αποστολίδης, Τζιράκης, Κεβάνι(73΄ Ζουραράκης) , Παπάζογλου, Ορφανουδάκης, Δασκαλάκης, Ματαλλιωτάκης(79΄ Παχυγιαννάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ