Χρυσό μετάλλιο η Ευαγγελία Κουτάντου! Στο βάθρο Πετούση και Μπιτζακάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwon-do!

Petite Perle 300×250

Θριαμβεύουν οι αθλήτριες από το Μαλεβίζι

Στο επίσημο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwon-doI.T.F. Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων που διοργάνωσε η Α.Ο.Τ.Ε., στο κλειστό Γυμναστήριο  «Κονταξοπούλειο», στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν οι αθλήτριες μας από το Ηράκλειο-και συγκεκριμένα από το δήμο Μαλεβιζίου Μπιτζακάκη Καλλιόπη, Πετούση Αναστασία, Κουτάντου Ευαγγελία και ο Τσιχλής Μιχάλης, από τη Νεάπολη Λασιθίου. Οι 4 αθλητές, αγωνίστηκαν σε τουλ και μάχες και σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις.

Την πρώτη μέρα των αγώνων οι αθλήτριες μας, Πετούση Αναστασία και Μπιτζακάκη Καλλιόπη, αγωνιζόμενες σε μια από τις πολυπληθέστερες κατηγορίες του πρωταθλήματος, ξεχώρισαν και ανέβηκαν στο βάθρο, κατακτώντας τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Την επόμενη μέρα, η Κουτάντου Ευαγγελία, κατέκτησε την πρώτη θέση, ξεπερνώντας πολύ δυνατές αντιπάλους. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του Τσιχλή Μιχάλη, ενός εξαιρετικού αθλητή μας, που αγωνίστηκε με τον νικητή της κατηγορίας του.

Συγκεκριμένα:

-Κουτάντου Ευαγγελία, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη μάχη,στην κατηγορία -50.

-Πετούση Αναστασία, κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα τουλ,στην κατηγορίαGup 3-4.

-Μπιτζακάκη Καλλιόπη, κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα τουλστην κατηγορία Gup 3-4.

-Τσιχλής Μιχάλης, με εξαιρετική παρουσίαστη μάχη, στην κατηγορία -35 .

Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στους αθλητές μας, που έδωσαν ένα δυνατό αγωνιστικό παρόνξεχωρίζοντας για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους, κάνοντας ακόμη μια φορά υπερήφανη την Κρήτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνέβαλαν, και συμβάλουν με κάθε τρόπο στην επιτυχία των αθλητών μας- τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών Χασάν Χατζή Α.Σ. Έλευσις, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λευτέρη Ηλιάκη, και την αθλήτρια masterγυναικών Αλεξάνδρα Μυλωνά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ