Δολοφονία 22χρονης: Σοκ από τις λεπτομέρειες – Ομολόγησε η 17χρονη φίλη της

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η γειτονιά στο Μαρούσι είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν… Η 17χρονη με την 22χρονη είχαν φιλικές σχέσεις και το απόγευμα της Κυριακής ήταν μαζί στο σπίτι της δράστιδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες μάλωσαν με την 17χρονη να καταφέρει πολλές μαχαιριές στο σώμα της φίλης της που έχασε αμέσως τη ζωή της. 

Ως αιτία που όπλισε το χέρι της, η 17χρονη ανέφερε την αντιζηλία μεταξύ των δύο κοριτσιών, οι οποίες φαίνεται να διατηρούσαν στενές σχέσεις, ενώ ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για ερωτική σχέση μεταξύ των δύο κοριτσιών.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα με την 22χρονη  να έχει δεχτεί πολλές μαχαιριές στον λαιμό. 

Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας, ο οποίος είναι γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή και η μητέρα της εκπαιδευτικός. Ήταν εκείνος που βρήκε μαχαιρωμένη τη φίλη της κόρης του. 

Η 17χρονη έχει συλληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε σταματήσει από το σχολείο που πήγαινε αν και φέτος επρόκειτο να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. 

Μια γειτόνισσα της οικογένειας αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί…«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε καλά, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι. Η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί», ήταν τα λόγια της

Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον

Ήταν κατατονική και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που την εντόπισε. Στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη, κατάφερε να πει μερικά πράγματα στους αστυνομικούς για το πως έγινε το έγκλημα και απέδωσε, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, την επίθεση σε αντιζηλία.

Στα γραφεία της αστυνομίας οδηγήθηκαν και οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που θα επιβεβαιώσουν τις επόμενες ώρες.

Σήμερα (12/12) το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε η 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα.

Related Articles