​ΟΦΗ: Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι

Petite Perle 300×250

Ο μεταγραφικός Γενάρης, οι αποχωρήσεις, αλλά και οι 7 περιπτώσεις παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν η πρώτη κίνηση του ΟΦΗ στον μεταγραφικό Ιανουάριο και συγκεκριμένα η πρώτη αποχώρηση, αφού ακόμα κάποια προσθήκη δεν έχει γίνει.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο Μπουζούκης αφίχθη πέρυσι τέτοια εποχή στον ΟΦΗ υπογράφοντας συμβόλαιο 2.5 ετών, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Βάλντας Νταμπράουσκας και η αλήθεια είναι πως ουδέποτε επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όταν τον ανακοίνωσε η Κρητική ομάδα.

Δεν θα είναι ο μόνος που θα περάσει από την πόρτα της εξόδου, αφού θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις και ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ μπαίνει και σε διαδικασία… καλοκαιριού, αφού υπάρχουν 7 συμβόλαια που ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα ο Μιγκέλ Γκερέρο, ο Πασχάλης Στάικος, ο Κώστας Γιαννούλης, ο Νίκος Μαρινάκης, ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο Δημήτρης Σωτηρίου και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έχουν συμβόλαια που ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι και ο ΟΦΗ καλείται να αποφασίσει το μέλλον τους.

Και δεν μιλάμε για τις εύκολες περιπτώσεις (ο Γιαννούλης για παράδειγμα αναμένεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια), αλλά για αυτές όπως του Τσιλιανίδη, του Μπαλογιάννη και του Μαρινάκη, παικτών δηλαδή βασικών που είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Yπάρχει και ο Περέα, του οποίου λήγει ο δανεισμός, αλλά αυτή είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση.

Εδώ να σημειώσουμε πως, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε 6 μήνες έχουν δικαίωμα από τώρα να συζητήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν.

Ο Γενάρης, λοιπόν, δεν έχει μόνο το θέμα των μεταγραφών και της επιτακτικής ενίσχυσης, αλλά και τα θέματα αποχωρήσεων και ανανεώσεων.

Όπως έχουμε γράψει και τόνισε και ο ίδιος ο Μηνάς Λυσάνδρου στην τελευταία συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων τόσο με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (οι οποίοι έχουν εντοπιστεί) όσο και με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και αναζητείται η φόρμουλα να τερματιστεί η συνεργασία όπως συνέβη με τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ