Στο Ηράκλειο ο Μητσοτάκης 25 και 26 Ιανουαρίου -Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού

Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο, στις 25 και 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Ειδικότερα, όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, ο πρωθυπουργός θα φτάσει στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου και θα κατευθυνθεί άμεσα στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη ή στο Αεροδρόμιο Καστελλίου.

Σίγουρα πάντως θα επισκεφθεί και τα δύο έργα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παρουσιάσει στη Λότζια ή στον Θεατρικό Σταθμό το Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης, παρουσία του περιφερειάρχη, δημάρχων, αιρετών και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων.

Στις 18.30 ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο. Την επομένη Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, το μεσημέρι, επίσης στο Πολιτιστικό Κέντρο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλης της Κρήτης.

Βέβαιη θεωρείται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο κέντρο του Ηρακλείου όπου θα συνομιλήσει με πολίτες καταστηματάρχες. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συνοδεύουν η ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Καραμανλής και Καραγιάννης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης ή ο αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.

ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ