Μάρκος Λεζές: «Πήγα για εξετάσεις και βρήκαν ότι έχω καρκίνο βαρβάτο»

Petite Perle 300×250

Ο Μάρκος Λεζές, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και στους λόγους που τον οδήγησαν εκτός θεάτρου και τηλεόρασης.

Όπως εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, πήγε να κάνει εξετάσεις και βρήκαν ότι έχει καρκίνο στον προστάτη. Επί τρία χρόνια έδωσε μάχη και βγήκε νικητής.

«Πήγα να κάνω εξετάσεις και μου βρήκαν ότι έχω καρκίνο στον προστάτη και μάλιστα βαρβάτο. Τώρα, δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά. Ο καρκίνος του προστάτη, αν τον προλάβεις, δεν είναι τίποτα. Αν δεν τον προλάβεις, όμως, χαιρετίσματα. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα γιατί πίστευα πολύ», είπε ο Μάρκος Λεζές στο «Πρωινό».

Στη συνέχεια, δήλωσε ενοχλημένος που υπάρχουν ηθοποιοί που δεν είναι ηθοποιοί. «Απέχω από την τηλεόραση και το θέατρο, τα μπούχτισα πια, δεν μπορώ. Η τηλεόραση έχει γίνει πια μια κρεατομηχανή όπου αλέθουν και τους ηθοποιούς και όλα. Με ενοχλεί να βλέπω ηθοποιούς που δεν είναι ηθοποιοί. Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, αλλά είναι και τραγουδιστές που μπαίνουν και κάνουν αυτά. Έχει γίνει ένας αχταρμάς», σημείωσε.

«Ηθοποιός δεν σημαίνει απλώς φως, ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο απλήρωτο! Γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα σήμερα. Πικράθηκα γιατί δεν μπορείς, ρε παιδί μου, να είσαι ταλαντούχος, να είσαι ταμειακός, να έρχεται ο κόσμος για σένα, να σε αγαπάει και να τρελαίνεται ο κόσμος και να μη σε παίρνουν στο θέατρο και αν είσαι άνεργος», κατέληξε ο ίδιος.

Πηγή: in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ