Ρέθυμνο: Θλίψη για την απώλεια της Στέλλας Παπαδάκη – Τζεδάκη

Petite Perle 300×250

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από την ζωή η Στέλλα Παπαδάκη – Τζεδάκη, μετά από πολυετή ταλαιπωρία με την υγεία της. Ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τις υπηρεσίες της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο οποίο επί σειρά ετών υπήρξε Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Έρευνας.
 Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (1975-1980) και στη συνέχεια πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη (1981-1983) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικεύτηκε σε θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης και σε οικονομοτεχνικές μελέτες. Απέκτησε Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κοινωνιολογία με υποτροφία ως ειδική μεταπτυχιακή υπότροφος (Ε.Μ.Υ) από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το 1997. Εργάστηκε στη Διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (1979-80). Από το 1983 εργάστηκε στη διοίκηση του Πανεπιστημίου Κρήτης. Υπήρξε Διευθύντρια Εκπαίδευσης και ¨Έρευνας και της Επιτροπής Ερευνών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Τζεδάκη, ο οποίος επίσης έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Άρη. 

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα  στις 3μ.μ.  από το Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων,στο Ρέθυμνο, όπου θα μεταφερθεί η σορός της μία ώρα νωρίτερα, στις 2μ.μ.  

Πηγή: cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ