Βόλος: «Νταής» έβρισε και απείλησε την σύζυγό του την ημέρα της κηδείας της πεθεράς του

Petite Perle 300×250

Στο αυτόφωρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου οδηγήθηκε την Παρασκευή (20/1) ένας 58χρονος στον Βόλο, έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για εξύβριση και απειλή σε βάρος της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 53χρονης, την Πέμπτη ήταν η κηδεία της μητέρας της, στην οποία ο σύζυγός της δεν παρευρέθηκε επειδή ήταν τσακωμένος με την πεθερά του. Η γυναίκα του τηλεφώνησε για να εκφράσει το παράπονό της που απουσίαζε, και τότε ο 58χρονος άρχισε να φωνάζει.

Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι ξεκίνησε άγριος καβγάς, με τον κατηγορούμενο να την βρίζει και να την απειλεί. «Θα σε πιάσω από το λαρύγγι», φέρεται να της είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper. Η 53χρονη έντρομη, τηλεφώνησε στα παιδιά της ζητώντας βοήθεια, και έφυγε από το σπίτι.

Η ίδια ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, «Έχει ξαναγίνει ανάλογη κατάσταση πολλές φορές… ηρεμεί μόνο όταν φεύγω από το σπίτι» συμπλήρωσε, εξηγώντας πως γι' αυτό υπέβαλε την καταγγελία, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να πάρει διαζύγιο από τον 58χρονο, με τον οποίο είναι παντρεμένη 36 χρόνια.

Εκείνος στην απολογία του, ζήτησε συγγνώμη από την σύζυγό του και υποστήριξε πως απλά καβγάδισαν, με την 53χρονη να αποδέχεται την συγγνώμη του αλλά να εμμένει στην απόφαση της να χωρίσουν.

Η δίωξη για εξύβριση έπαυσε οριστικά, ενώ η έδρα έκρινε ένοχο τον 58χρονο για την κατηγορία της απειλής, επιβάλλοντάς του ποινή 6 μηνών με τριετή αναστολή. Ο κατηγορούμενος άσκησε στη συνέχεια έφεση  κατά της απόφασης.

Πηγή: enikos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ