Υποτάχτηκε ο Μαραθώνας με 0-4 από τον Ερμή Ατσαλένιου

Petite Perle 300×250

Ο Μαραθώνας υποδέχτηκε την νεαρή ομάδα του Ερμή Ατσαλένιου το πρωί στο γήπεδο του για την 10η αγωνιστική της Β2 της ΕΠΣΗ.

Ο Ερμής έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να προηγηθεί στο σκόρ με τον Βασίλη Κωστάκη που με σούτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 μετά από ασίστ του Καλογιαννάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 22' για το 0-2 με δυνατό σούτ του Κοκαράκη μετά παό πάσα ασίστ που δέχτηκε ξανά του Καλογιαννάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 32' σουτ του Καλογιαννάκη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αράπογλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 35' ο Καλογιαννάκης εκτέλεσε φάουλ από έξω αριστερά της περιοχής,η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Αράπογλου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής μπήκε το ίδιο δυνατά και κατάφερε στο 58' με τον Κωστάκη να γράψει το 0-4 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην συνέχεια ο Μαραθώνας δημιούργησε κάποιες φάσεις με Ρουκουνάκη και Βραχασσωτάκη δίχως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από τον Μαραθώνα διακριθέντας ήταν ο Τάφα ενώ από τον Ερμή οι Κωστάκης,Χουστουλάκης και Καλογιαννάκης .

Μαραθώνας: Αράπογλου,Μανδαλενάκης,Πλατέλλας,Τζαγκαράκης,Βιτσαξάκης,Βραχασωτάκης, Λειβαδίτης,Ρουκουνάκης,Τάφα,Σερλιδάκης,Τουγλής

Ερμής Ατσαλένιου: Μπελενιώτης,Γιαννιδάκης(50' Ζωάκης),Κοκαράκης,Μενεγάτος,Μπουτσάκης,Μουτσάκης(65' Χατζηιωάνου) , Ανδρόνας,Καλογιαννάκης(85' Καλαφάτης) ,Χουστουλάκης(65' Τσέρος) ,Ψυκάκος(65' Κούγιος),Κωστάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ