Εκπαιδευτικός επιτέθηκε σε Διευθύντρια σχολείου στην Ιεράπετρα

Petite Perle 300×250

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών έληξε το πρωί της Τετάρτης, ένα επικίνδυνο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας.

Ένας εκπαιδευτικός του σχολείου, για αδιευκρίνιστους λόγους εν ώρα μαθήματος, επιτέθηκε στη διευθύντρια του σχολείου μέσα στο γραφείο της προκαλώντας υλικές ζημιές στο χώρο και ελαφριά τραύματα που οδήγησαν στην προληπτική μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό, ο οποίος δεν διδάσκει σε παιδιά και έχει άλλα υποστηρικτικά καθήκοντα στο σχολείο και που στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις πράξεις του, χωρίς όμως ποτέ η κατάσταση να έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο.

Όπως λέει στο radiolasithi.gr, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μαμάκης, η κατάσταση που επικρατούσε στο σχολείο με το συγκεκριμένο άτομο ήταν γνωστή σε όλους και στο παρελθόν είχαν γίνει επισκέψεις και παρεμβάσεις και του ίδιου, ώστε να εξομαλυνθεί και να βρίσκεται υπό έλεγχο η κατάσταση.

Από χθες, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός βρίσκεται εκτός σχολείου και του παρέχεται η κατάλληλη ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ όπως λέει ο κ. Μαμάκης, πρόκειται για μια περίπτωση για την οποία απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να μην προκύψει ξανά ενόχληση εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ