Χανιά: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε την 64χρονη

by Gogo Strataki

Τελευταία Ενημέρωση:

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ και έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Πέμπτης 26/1, ενώ περπατούσε στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου στο ύψος του Ξαμουδοχωρίου. Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο στην Κρήτη για το 2023 που καταγράφεται πριν καν εκπνεύσει ο Ιανουάριος.

Την γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο ωστόσο στο Νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα δεν διευκρινίζονται ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που πεζός παρασύρεται από ΙΧ στο τμήμα της παλιάς εθνικής οδού από Κλαδισσό μέχρι Κίσσαμο.

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από την Βόρεια Μακεδονία ήταν μόνιμη κάτοικος του δήμου Πλατανιά. Ο 66χρονος καταγόμενος επίσης από την περιοχή, συνελήφθη από το Τμήμα Τροχαίας και παραπέμφθηκε στις ανακριτικές αρχές για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη άνθρωπος εξέπνευσε στην άσφαλτο της Κρήτης όταν η μοτοσικλέτα του προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα στο ύψος του κόμβου της Σούδας. Υπενθυμίζεται πως το 2022 έκλεισε με το θλιβερό ρεκόρ των 56 νεκρών από τροχαία στο νησί.

Related Articles