Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου

Petite Perle 300×250

    Ένα ακόμα έργο που θα συμβάλλει στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας δρομολογείται, μετά την υπογραφή της σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης με τον ανάδοχο του έργου για την αναβάθμιση και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου. 

    Οι απαιτούμενες παρεμβάσεις που θα δρομολογηθούν αφορούν μεταξύ άλλων στην αποκατάσταση της στέγης, κατασκευή WC ατόμων ΑμεΑ και αντικατάσταση Η/Μ εξοπλισμού, γυμναστήριο κ.α και δρομολογούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τίθενται από τη Γ.Γ.Α. και αφορούν στη διεξαγωγή αγώνων καλαθοσφαίρισης Εθνικής Κατηγορίας.

    Το κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης Αρκαλοχωρίου, κατασκευάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφορά σε προκατασκευασμένο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1.543τμ.

    Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 721.000,00€ ενώ η συνολική προθεσμία περαίωσης του είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

     «Ο Δήμος μας εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του για την ασφαλή άθληση των συμπολιτών μας και την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής. H αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε ήδη καταγράψει υψηλές επιδόσεις και συνεχίζουμε να προσπαθούμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ