Σούδα: Φρίκη από την άγρια δολοφονία σκύλου

Petite Perle 300×250

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες από την άγρια δολοφονία σκύλου σε παράδρομο της Εθνικής κοντά στην περιοχή της Σούδας.

Οι ασυνείδητοι δολοφόνοι είχαν πετάξει τον σκύλο σε σημείο με σκουπίδια και μπάζα, ενώ στο ίδιο σημείο, λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκε και το σπιτάκι του με εμφανή τα αίματα από την κακοποίηση και τη βίαιη θανάτωση του ζώου.

Στον λαιμό του φορούσε ένα δερμάτινο περιλαίμιο και ήταν δεμένο με χοντρή αλυσίδα. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατάσταση των νυχιών και των αυτιών δείχνει ότι το ζώο ήταν αλυσοδεμένο καιρό.

Τα αίματα στο σκυλόσπιτο δείχνουν ότι βασανίστηκε μέχρι να πεθάνει. Στο σημείο που εντοπίστηκε υπήρχε μια λίμνη αίματος.

Όταν βρέθηκε ήταν ακόμα ζεστό το σώμα του, δεν είχε νεκρική ακαμψία, κάτι που μαρτυρά ότι είχε θανατωθεί πριν από λίγη ώρα.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η αστυνομία. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν το σώμα του σκύλου, το σπιτάκι του και άλλα στοιχεία που βρέθηκαν. Θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και συλλέχθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα για την έρευνα.

Η εθελόντρια και πρόεδρος του Συλλόγου «Όχι στις φόλες Όχι στην κακοποίηση – Ενεργοί πολίτες», Λήδα Σιφοδασκαλάκη που γνωστοποίησε το περιστατικό μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων παρακάλεσε «οποιοσδήποτε αναγνωρίζει το σκυλί ή έχει κάποια άλλες πληροφορίες, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Χανίων».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ