Περήφανος ο Λ. Αυγενάκης για το επιτυχημένο 2ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης της υγιεινής κρητικής διατροφής για άθληση, ευζωία και αθλητικό τουρισμό

Petite Perle 300×250

Την περηφάνια του εξέφρασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης για την ένωση όλων των δυνάμεων της Κρήτης (τα επιμελητήρια των τεσσάρων νομών μαζί με τους παραγωγικούς, ξενοδοχειακούς και τουριστικούς φορείς) και την επιτυχία του 2ου Παγκρήτιου Φόρουμ Προώθησης των Κρητικών προϊόντων και διασύνδεσής τους με την υγιεινή διατροφή, την ευζωϊα, την άθληση και τον αθλητικό τουρισμό μας, που και φέτος επί διήμερο διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.
"Ξεπεράσαμε τα υψηλά όρια και στάνταρ που είχαμε βάλει. Όλοι μαζί ενωμένοι ανεβάζουμε τον αθλητισμό και την Κρήτη μας πιο ψηλά" τόνισε ο κ. Αυγενάκης και δήλωσε τη βεβαιότητά του ότι "του χρόνου θα πάμε ακόμα ψηλότερα, με ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγωγών – μεταποιητών τροφίμων κι ακόμα περισσότερους εκπροσώπους από ξενοδοχεία, Super Market, Δίκτυα Διανομής, Delicatessen και εστιατόρια.
Να ξεπεράσουμε τα 20.000 Β2Β χωρίς να αλλοιώσουμε την ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό".

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε πως "θα βγούμε και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διοργανώνοντας Φόρουμ και στην κεντρική Ευρώπη!Θα αξιοποιήσουμε και τη μεγάλη ευκαιρία με τη διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» στο Karteros Beach Sports Center τον προσεχή Σεπτέμβριο. Να γνωρίσουν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν –και οι 26 χώρες της λεκάνης της Μεσογείου με αθλητές, προπονητές συνοδούς, επισκέπτες κλπ- τα φημισμένα κρητικά προϊόντα διατροφής και πόσο απαραίτητα είναι στον αθλητισμό". 

Πόσο περήφανος για αυτό τον συγκρητισμό, για την ένωση των δυνάμεων της Κρήτης μας (επιμελητήρια, παραγωγικοί, ξενοδοχειακοί και τουριστικοί φορείς) στο εξαιρετικά επιτυχημένο 2ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης των Κρητικών προϊόντων και διασύνδεσής τους με την υγιεινή διατροφή, την ευζωϊα, την άθληση και τον αθλητικό τουρισμό μας.
Ξεπεράσαμε τα υψηλά όρια και στάνταρ που είχαμε βάλει. Όλοι μαζί ενωμένοι ανεβάζουμε τον αθλητισμό και την Κρήτη μας πιο ψηλά!
Του χρόνου θα πάμε ακόμα ψηλότερα, με ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγωγών – μεταποιητών τροφίμων κι ακόμα περισσότερους εκπροσώπους από ξενοδοχεία, Super Market, Δίκτυα Διανομής, Delicatessen και εστιατόρια.
Να ξεπεράσουμε τα 20.000 Β2Β χωρίς να αλλοιώσουμε την ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό. Και να βγούμε και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διοργανώνοντας Φόρουμ και στην κεντρική Ευρώπη!
Θα αξιοποιήσουμε και τη μεγάλη ευκαιρία με τη διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» στο Karteros Beach Sports Center τον προσεχή Σεπτέμβριο. Όπως είπα και στο Φόρουμ, να γνωρίσουν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν –και οι 26 χώρες της λεκάνης της Μεσογείου με αθλητές, προπονητές συνοδούς, επισκέπτες κλπ- τα φημισμένα κρητικά προϊόντα διατροφής και πόσο απαραίτητα είναι στον αθλητισμό.
Η Ελλάδα αλλάζει, ο αθλητισμός μας αλλάζει και η υγιεινή διατροφή, η κρητική μας διατροφή πρωταγωνιστεί".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ