Σε υπολειτουργία από 1η Μαρτίου το αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω εργασιών

Petite Perle 300×250

Σε καθεστώς υπολειτουργίας πρόκειται να τεθεί για έξι ημέρες το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». 

Σύγκεκριμένα, από 1η Μαρτίου έως και τις 6/3, καιρού επιτρέποντος, θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στα 700 μέτρα του κυρίως αεροδιαδρόμου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Το μοναδικό διάστημα που έκρινε ο αερολιμενάρχης καθώς και οι υπηρεσίες του αεροδρομίου ότι μπορούν να γίνουν τα συγκεκριμένα έργα, έχοντας τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για επιβάτες και αεροπορικές εταιρείες, ήταν η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Βέβαια όλα αυτά θα ισχύσουν υπό την αίρεση ότι θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Αν ο καιρός είναι ευνοϊκός εκείνες τις ημέρες, το έργο ενδέχεται να παραδοθεί ακόμα και μία ημέρα νωρίτερα. Ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες οπότε θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην παράδοση του νέου αεροδιαδρόμου.

Από 1 Μαρτίου, στις 9:30 θα κάνουμε επεμβάσεις στον κυρίως διάδρομο προσγείωσης. Θα ασφαλτοστρώσουμε με καινούριο ασφαλτοτάπητα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην επόμενη τουριστική σεζόν», δήλωσε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, τονίζοντας πως οι πρωινές πτήσεις της 1ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου τόνισε πως οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα καθώς στη συνέχεια ξεκινούν οι πτήσεις τσάρτερ προς το νησί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ