Εύκολα οι Ν. Αλμυρού 3-1 τον Άγιο Δημήτριο (φώτο)

Petite Perle 300×250

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο οι Νέοι Αλμυρού στην έδρα τους νίκησαν τον Άγιο Δημήτριο με 3-1.

Οι Νέοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο του κέντρου εκμεταλλεύθηκαν και τα λάθη των αντιπάλων τους και πήραν μια εύκολη νίκη με κορυφαίους τους Ρούκο Παρασκάκη  Κοκολογιαννάκη Καρτάκη χωρίς να υστερήσει κανένας. 

Στο 7΄ ωραία προσπάθεια και σουτ του Ρούκου έφυγε λίγο άουτ.  

Στο 10΄ ο Ρούκος εκμεταλλεύθηκε την αδριάνεια στην άμυνα του Αγίου Δημητρίου και με αδύναμο σουτ αιφνιδίασε τον Σταματάκη γράφοντας το 1-0.

Στο 16΄ κόρνερ Χριστοφή κεφαλιά του Χουδετσανάκη και φοβερή απόκρουση του Βασιλάκη σε κόρνερ. 

 Στο 32΄ κόρνερ Μανιαδή κεφαλιά πάσα Γιαννόπουλου δυνατό γυριστό σουτ του Βαρούχα και η ισοφάριση 1-1 γιοα τον Άγιο Δημήτριο.    

Στο επόμενο λεπτό απο λάθος του Σαλούστρου έξω από την περιοχή ο Ρούκος έφυγε μόνος απο δεξιά έστρωσε στο Δάλλα που εξ επαφής έκανε εύκολα το 2-1.

Στο 43΄ απο κόρνερ του Ρούκου ο Κοκολογιαννάκης στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έγραψε το 3-1 για τους Νέους Αλμυρού.  

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε ίδιο παιχνίδι, με τους Νέους Αλμυρού να διαχειρίζονται άψογα το παιχνίδι και τον Άγιο Δημήτριο να μην μπορεί να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων, ώστε να σκοράρει και να ξανά μπει στο ματς.

Μάλιστα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν δυσκολότερα στο 80′ όταν ο Βαρούχας τραυματίστηκε, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και η ομάδα συνέχισε με δέκα παίκτες. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι Νέοι Αλμυρού πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Στο 48΄ από κόρνερ του Μανιαδή κεφαλιά του Χουδετσανάκη η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 59΄ ξαφνικό μακρινό σουτ του Δάλλα λίγο άουτ.   

Στο 80΄ απο πάσα του Καναβάκη ο Τζαγκαράκης πλάσαρε αουτ.

Στο 81΄ ο Βαρούχας από κοντά μόνος σούταρε σε σώμα αμυντικού.  

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ. Βασιλάκης Στρατάκης Αρβανίτης Τσικανδηλάκης (88΄ Μάστος) Κοκολογιαννάκης Δάλλας Παρασκάκης Καρτάκης (87΄ Φιτσοδασκαλάκης) Τζαγκαράκης Επιτροπάκης (87΄ Πιπεράκης) Ρούκος (55΄ Καναβάκης).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Σταματάκης Σαλούστρος Χουδετσανάκης Παπουτσιδάκης Αντ. (20΄ Βαρούχας) Χριστοφής (46΄ Μάτσας) Κέσκος Γιαννόπουλος Γερομαρκάκης Παπουτσιδάκης Θ. Μανιαδής (73΄ Γρηγορίου) Παπαδάκης 

Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ