Με δραματικό τρόπο ο ΠΑΟΚ έχασε στο 93 με 2-1 από τον Ανθεστίωνα

Petite Perle 300×250

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Θραψανό από τον Ανθεστίωνα με 2-1.

Έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές με πολλές προσωπικές μονομαχίες με τον Ανθεστίωνα καλύτερο στα σημεία να παίρνει την νίκη στο φινάλε .

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκόρ στο 22' με τον Μαρίνο Σεραφειμιδη ενώ είχαν και δοκάρι με κεφαλιά του Κεφάκη.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο άλλοτε με ορθόδοξο και άλλοτε με ανορθόδοξο τρόπο έψαξε την ισοφάριση και την βρήκε με το γκολ του Κώστα Γαρεφαλάκη στο 86' κυνηγώντας στο υπόλοιπο που απέμενε την ανατροπή.

Έμεινε όμως εκτεθειμένος στην άμυνα και ο Ανθεστίωνας χτύπησε στην αντεπίθεση κερδίζοντας πέναλτι στο 93' με τον Μπερνίκου να το εκτελεί ο ίδιος γράφοντας το 2-1.

Μια ήττα που αφήνει πίσω τον ΠΑΟΚ με τέσσερις βαθμούς και με έναν αγώνα λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΟΑ .

Η επόμενη αγωνιστική που θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τον ΠΟΑ στην έδρα του θα είναι κομβικής σημασίας για τις δύο ομάδες και περισσότερο για τον ΠΑΟΚ που θέλει να μειώσει την διαφορά στην βαθμολογία.

Ανθεστίωνας: Κασσωτάκης,Δρακάκης,Κουρίνος,Πλαϊτάκης,Σαριδάκης,Κεφάκης,Σεραφειμίδης, Στρατάκης,Χρηστάκης,Μπερνίκου,Φωτόπουλος

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Κανδηλάκης,Μαυροειδής,Σηφάκης,Στεφανάκης(49' Μεταξάκης),Ανωγειανάκης,Κουτσογιαννάκης,Παπαδιός,Τριάντης(88' Μουζιούρας),Κουράκης,Μεμοτσέλα(73' Γαρεφαλάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ