Νέα αντιολισθηρή άσφαλτος σε Παλαιόκαστρο, Αχλάδα, Φόδελε (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Οι εργασίες γίνονται σε επιλεγμένα σημεία

Σε εξέλιξη είναι από χθες Πέμπτη, 24/2, οι εργασίες στον ΒΟΑΚ στο ύψος της γέφυρας Παλαιόκαστρου στο πλαίσιο του έργου "Βελτιώσεις – συντηρήσεις νέας και παλιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης", που περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης με νέο αντιολισθηρό υλικό.

Σήμερα Παρασκευή 24/2 έπεσε το πρώτο στρώμα ασφάλτου και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες με δύο στρώσεις και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως είπε μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου, ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων, Νίκος Σκουλάς, που βρέθηκε σήμερα το σημείο όπου εκτελούνται τα έργα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δυο ακόμα άμεσες παρεμβάσεις στο ύψος της Αχλάδας και του Φόδελε .

Υπενθυμίζεται ότι για αυτόν τον λόγο θα ισχύσουν ανά τμήμα κατασκευής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα εξής σημεία :

  • Παλαιόκαστρο μήκος συντήρησης 300 μ.,
  • Αχλάδα μήκος συντήρησης 200μ. και
  • Φόδελε μήκος συντήρησης 1.200 μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας: Η εκτέλεση εργασιών ασφαλτικών θα πραγματοποιηθεί με στένωση λωρίδας κυκλοφορίας στον Β.Ο.Α.Κ. και οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 20-02-2023 έως και 23-03-2023, πλην του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας (ήτοι από 25-02-2023 έως και 27-02-2023).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ