O Λευτέρης Αυγενάκης ξενάγησε στη Βουλή, στο ΟΑΚΑ και στο Ολυμπιακό Μουσείο 30 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

Petite Perle 300×250

 O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης υποδέχτηκε και ξενάγησε 30 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» στο Μέγαρο της Βουλής, όπου είδαν τα εκθέματα και συζήτησαν για την ιστορία και τον ρόλο του Κοινοβουλίου στο δημοκρατικό πολίτευμα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Κεντρικό Στάδιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, αλλά και το Ολυμπιακό Μουσείο, γνωρίζοντας από κοντά την αθλητική ιστορία και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και τις Αξίες, που η Ελλάδα γέννησε και κληρονόμησε σε όλον τον κόσμο.

"ΜΕ JUNIOR ACADEMY ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Με χαρά συνόδευσα και ξενάγησα τους 30 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» από το Ηράκλειο στο Μέγαρο της Βουλής.
Μίλησα στα παιδιά για την ιστορία και τον ρόλο του Κοινοβουλίου στην ομαλή πορεία της Δημοκρατίας στη χώρα μας και τους εξήγησα ότι όλοι μας, καθημερινά, πασχίζουμε για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο στην Ελλάδα και σε εκείνα, που είναι το μέλλον της.

Κατόπιν, επισκέφθηκαν το Κεντρικό Στάδιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, αλλά και το Ολυμπιακό Μουσείο. Ήρθαν σε επαφή με την αθλητική μας ιστορία και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και Αξίες, που η χώρα μας γέννησε και κληρονόμησε σε όλο τον κόσμο, καθώς και με το μήνυμα του αθλητισμού για συνεχή προσπάθεια –με ότι κι αν καταπιάνονται- για «πιο μακριά, πιο δυνατά, πιο ψηλά».

Να δώσω συγχαρητήρια στην συνιδιοκτήτρια του Εκπαιδευτηρίου, Μαρία Ασπετάκη, στην υποδιευθύντρια, Εύα Κουτεντάκη, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ