Στον τελικό Κρήτης το ΓΕΛ Γαζίου συνέτριψε 6-2 το 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου (φώτο)

Petite Perle 300×250

Αποδίδοντας για μια ακόμα φορά φανταστικό ποδόσφαιρο το ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ σάρωσε 6-2 το 2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό Κρήτης του σχολικού πρωταθλήματος, όπου την προσεχή Τρίτη θα παίξει πάλι στο Λίντο με το Λύκειο Λασιθίου.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για το ΓΕΛ Γαζίου που με τεχνικό και ομαδικό παιχνίδι έφτανε οπότε ήθελε στο γκολ απέναντι σε μια πολύ κατώτερη του ομάδα.

Στο 3΄ από κάθετη πάσα του Ζαχαριουδάκη ο Πιστικός ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα αλλά σούταρε αουτ, όμως στο 9΄ ο Πιστικός τροφοδότησε το Γανόπουλο που με άψογο σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 12΄ με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Φαϊτάκης έγραψε το 2-0 και στο 14΄ συρτό σουτ του Πιστικού απέκρουσε σε κόρνερ ο Προβιάς.

Στο 32΄ έξοχος συνδυασμός των παικτών του ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ όμως ο Σημαντηράκης νικήθηκε απο τον τερματοφύλακα Προβιά, όπως και ο Πιστικός στην επόμενη φάση.

Στο 35΄ απο ενέργεια του Σημαντηράκη απο αριστερά ο Γανόπουλος με ωραίο σουτ πραγματοποίησε το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 39΄ απο γύρισμα του Γανόπουλου ο Βιδιαδάκης σε κενό τέρμα αστόχησε με κεφαλιά, αλλά στο 40΄ ο Πιστικός με ατομική προσπάθεια και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 42΄ από σουτ του Ζαχαριουδάκη και απόκρουση του τερματοφύλακα ο Γανόπουλος έκανε από κοντά το 5 -0 και στο 57΄ απο σέντρα του Φαϊτάκη ο Βιδιαδάκης εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 58΄ το Ρέθυμνο κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Ασπρομάτης και μείωσε σε 5-1.

Στο 63΄ ανατροπή του Βιδιαδάκη πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 6-1 για το ΓΕΛ Γαζίου.

Στο 67΄ μακρινό σουτ του Ασπρομάτη φοβερή απόκρουση του Σηφάκη σε κόρνερ και στο 68΄ από εκτέλεση κόρνερ του Ασπρομάτη με κεφαλιά ο Στάθης διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι Αρκιλέα, Γιανόπουλος Γεώργιος, Ζαχαριουδάκης Σπύρος, Φαϊτάκης Εμμανουήλ, Μακράκης Ελευθέριος, Σαλούστρος Δημήτρης, Βιδιαδάκης Γεώργιος, Καλαϊτζάκης Γεώργιος, Φανουράκης Θεόδωρος, Πιστικός Βασίλης, Σημαντηράκης Ηλίας

Έπαιξαν και οι Ντάγια Μαρίνο, Ρέππας Μαρίνος, Ξημεράκης Στέλιος, Σηφάκης Εμμανουήλ, Παντερής Γρηγόρης, Φοβάκης Χρήστος

2ο ΓΕΛ Ρεθύμνου: Πρόβιας Αργύρης, Φραγκάκος Στυλιανός, Γιαννακόπουλος Γεώργιος, Γιάνι Σαμπιάν, Πετράκης Μιχαήλ, Τσαγλιώτης Κωνσταντίνος, Τσότσκα Λεωνίδας, Χαντάι Φάμπιο, Ασπρομάτης Χρήστος, Πίτσης Νικόλαος
Στάθης Εμμανουήλ
Έπαιξαν και οι Ψαρουδάκης Εμμανουήλ Αλέξανδρος, Φασουλάς Εμμανουήλ, Θυμιατζής Κυριάκος , Τουλλούμι Μάριο
Σταματίου Πέτρος, Μπερέτης Κωνσταντίνος


Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ