H Μαρία Σάκκαρη με 2-1 σετ επικράτησε της Καρολίνα Πλίσκοβα

Petite Perle 300×250

H Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα, νίκησε την πρώην Νο1 του κόσμου με 6-4, 5-7, 6-3 μετά από 2,5 ώρες αγώνα και προκρίθηκε -για δεύτερη συνεχή χρονιά- στις οκτώ καλύτερες τενίστριες του Indian Wells.

Ταυτόχρονα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών πήρε ρεβάνς για την ήττα από την ίδια αντίπαλο στο Ντουμπάι πριν από τρεις εβδομάδες. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια που θα προκύψει από το ζεύγος που συνθέτουν η Πέτρα Κβίτοβα με την Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Σάκκαρη έδειξε πολύ ωραία πράγματα στο παιχνίδι της, αλλά εκτός από την άριστη φυσική κατάσταση και την αξιοσημείωτη βελτίωση της τεχνικής της επέδειξε επίσης ψυχραιμία, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, που την οδηγούσε σε κατά βάση σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι.

Με τις αθλήτριες ισόπαλες 1-1 στα σετ, καθώς η Σπαρτιάτισσα προηγήθηκε κατακτώντας το πρώτο με 6-4 και η Τσέχα ισοφάρισε (7-5), στο τρίτο και τελευταίο μέρος του παιχνιδιού η Σάκκαρη έβγαλε δύναμη, ψυχή και κρυστάλλινη σκέψη.

Παρόλο που στο ξεκίνημα η Ελληνίδα βρέθηκε να χάνει με 0-2 games κατάκτησε τα επόμενα πέντε (!) «σπάζοντας» τρεις φορές το σερβίς της αντιπάλου της και τελικά έφτασε στο 6-3 και τη νίκη, εν μέσω αποθέωσης από το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ