13χρονη γέννησε το παιδί του βιαστή της – Κακοποιήθηκε και μετά τη γέννα

Petite Perle 300×250

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα. Νέες υποθέσεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από τη Λακωνία, όπου μια κοπέλα μόλις 13 ετών έμεινε έγκυος από τον βιαστή της και στα τέλη του 2022 γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας, το παιδί.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία όταν η ανήλικη κατέθεσε και υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν. Οι αρχές τους συνέλαβαν και οι ίδιοι παρόλο που παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την ανήλικη, αρνήθηκαν την κατηγορία του βιασμού και δήλωσαν ότι έγινε με τη θέλησή της.

Συγγενής της 13χρονης ο βιαστής της

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις γύρω από τον βιασμό της 13χρονης δεν είχαν τέλος. Το κουβάρι συνέχισε να ξετυλίγεται μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023, όπου και συνελήφθη συγγενής της και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις Δικαστικές Αρχές, είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Ο συγγενής της ανήλικης κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του, και μάλιστα κρατείται ήδη στις φυλακές για άλλο αδίκημα.

Συγκλονίζει μάλιστα το γεγονός ότι η 13χρονη μετά τη γέννα φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.

ΠΗΓΗ newsbomb.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ