Κλιμάκιο του ΚΚΕ στη ΔΕΗ στα Λινοπεράματα

Petite Perle 300×250

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, βουλευτή του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιο και τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ πραγματοποίησε χθες περιοδεία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα.

Αυτό που διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά είναι ότι δεν υπάρχει από το κράτος καμία μέριμνα για τις απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις της ΔΕΗ με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει για την εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου και την ασφάλεια των εργατών, ενώ το γεγονός ότι λειτουργεί οφείλεται πραγματικά στο φιλότιμο των εργαζομένων. Έντονος υπήρξε και ο προβληματισμός από την πλευρά των εργαζομένων για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση σχετικά με τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Για τις επικείμενες εκλογές ο βουλευτής Μ. Συντυχάκης τόνισε ότι το πραγματικό δίλλημα δεν είναι ποιο κόμμα θα κυβερνήσει αφού αν χρειαστεί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι πρόθυμοι ακόμα και να συνεργαστούν προκειμένου να διατηρήσουν τα παλιά και να εφαρμόσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν αποφασιστεί. Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος θα τους σταματήσει και ποιος θα δημιουργήσει τις προοπτικές για να βγει ο λαός μας κερδισμένος. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια αδύνατη κυβέρνηση και με ισχυρό ΚΚΕ.

Ο Δ. Σαλούστρος κάλεσε τους εργαζόμενους να μην δώσουν εξουσιοδότηση μια ακόμα φορά στα κόμματα, που ενώ έχουν δοκιμαστεί και του έχουν μαυρίσει τη ζωή, υπόσχονται τώρα ότι θα δώσουν λύσεις. Στην πραγματικότητα θα τους στερήσουν για άλλη μια φορά την ελπίδα. Τόνισε το πόσο σημαντικό είναι οι εργαζόμενοι να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, αλλά και να εμπιστευτούν τη ψήφο τους στο ΚΚΕ, που θα την αξιοποιήσει μέσα και έξω από τη βουλή για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Απόψεις - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ