Στη Λαϊκή Αγορά του Τυμπακίου ο Λευτέρης Αυγενάκης

Petite Perle 300×250

Συνομίλησε με τους παραγωγούς αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής

Στην λαϊκή αγορά Τυμπακίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: "Συνομίλησε με τους συντοπίτες του, δίνοντας το έναυσμα της προεκλογικής περιόδου, με μοναδικό στόχο μία αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη". 

Αυγενάκης Τυμπάκι

Στην ανάρτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού σημειώνει:

"Σήμερα βρέθηκα στη λαϊκή αγορά Τυμπακίου, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους συντοπίτες μου, ντόπιους παραγωγούς και κατοίκους που προμηθεύονται τα αγαθά για το νοικοκυριό τους. 
Μου εξέφρασαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του και μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές του Μαΐου. Άνθρωποι όλων των ηλικιών με τους οποίους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας. 
Το έναυσμα της προεκλογικής περιόδου δόθηκε από το Τυμπάκι. Όλοι μαζί, ενωμένοι, επιλέγουμε την σταθερότητα και την πρόοδο, για μία αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη".

Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
https://www.facebook.com/100044547874563/posts/pfbid0H2HYNxDdcRbu7mxAPZPqx3wNEBiJ9gocX8ZynqQtH5TyMwCBVjRMgp2L4aXXAi87l/?d=n

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ