Super League 1: Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Petite Perle 300×250

Η εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε (ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο φινάλε, αν και προηγήθηκε με 2-0) φέρνει «εξελίξεις» στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τον Μίτσελ Γκονζάλεθ να υποβάλλει την παραίτησή του.

Η χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού να πλησιάσει στον ένα βαθμό τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου, έφερε πολλές αντιδράσεις στον κόσμο της πειραιώτικης ομάδας και πολύ έντονη κριτική στο πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού.

Το απόγευμα της Δευτέρας διεξήχθη σύσκεψη της διοίκησης του Ολυμπιακού, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το πώς θα πορευτούν οι Πειραιώτες στη συνέχεια της σεζόν, καθώς είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πια «θέμα» με τον Μίτσελ.

Στους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσει ως το φινάλε της σεζόν –ως υπηρεσιακή επιλογή- έχει ο σημερινός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Ζοσέ Ανιγκό.

Η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα απο τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

«Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ.

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα.

Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.»

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ