«Κιβωτός»: Στο Κρυονέρι η πρεσβυτέρα και ο π. Αντώνιος – Ούτε οι γείτονες δεν ήξεραν ότι μένουν εκεί

Petite Perle 300×250

Την πρεσβυτέρα του Πατέρα Αντώνιου συνάντησε δημοσιογράφος του Alpha, με τους γείτονες να δηλώνουν ξαφνιασμένοι καθώς ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι ο ίδιος διαμένει εκεί.

Μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια εις βάρος του πατρός Αντωνίου, ο ιερέας μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα που διατηρούσε στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha κατάφερε να εντοπίσουν το νέο τους σπίτι στην περιοχή του Κρυονερίου.

Η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε στην κάμερα, με τη δημοσιογράφο να της συστήνεται και να της ζητά ευγενικά να πουν δύο λόγια. Όπως θα δείτε, η πρεσβυτέρα αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και εμφανώς θορυβημένη μπαίνει και πάλι στο σπίτι, αφού χτυπά δυνατά την πόρτα.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους το τελευταίο διάστημα και γι' αυτόν τον λόγο ούτε οι γείτονές τους γνώριζαν ότι είναι εκεί που μένουν στο διπλανό σπίτι.

Η ανάρτηση ενός από τα πρωτοπαλίκαρα του Πατρός Αντωνίου

Ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Πάτερ Αντώνιου, έκανε σχετική ανάρτηση με την… «επίσκεψη» δημοσιογράφου της εκπομπής στον τόπο κατοικίας του.

«Οι φίλοι μας οι δημοσιογράφοι.. Μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες βρήκαν την οικία που φιλοξενείται ο π. Αντώνιος.. Οπότε λειτουργώντας ανθρώπινα και δεοντολογικά, ήρθαν σήμερα στην εξώπορτά του δύο κύριο, χτύπησαν το κουδούνι, χωρίς να πουν ποιοι είναι και ζήτησαν τον π. Αντώνιο.. Μετά από ένα λεπτό που άνοιξε την πόρτα η πρεσβυτέρα να δει ποιος είναι και τι θέλει, είχαν στήσει ήδη κάμερες και τράβηξαν την πρεσβυτέρα στην εξώπορτά της.. Έπειτα ξαμολήθηκαν σε γείτονες και περαστικούς για να βρουν μέσα σε 30 μαρτυρίες έστω και μία αρνητική η οποία βεβαίως δεν θα είναι η μόνη που θα προβληθεί..

Οι αγαπητοί δημοσιογράφοι που σέβονται την προσωπική ζωή των συνανθρώπων τους και τις ατομικές ελευθερίες ήταν από το κανάλι του ALPHA με τις αξιότατες τηλεπερσόνες της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης…

Υποσημείωση: Θεατής σε όλα αυτά ήταν και ένα παιδί 11 ετών», αναφέρει στην ανάρτησή του που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα από τα πρωτοπαλίκαρα ου π. Αντώνιου.

Πηγή: taxidromos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ