Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: «Ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;»

Petite Perle 300×250

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;», αναρωτιέται ρητορικώς η Πόπη Τσαπανίδου, σε on camera δήλωσή της.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα, για μειώσεις φόρων- «όταν το εισόδημα των πολιτών σαρώνεται από τους έμμεσους φόρους»-, για αύξηση των εξαγωγών, «όταν το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών εκτόξευσε το έλλειμμά του στα 20 δισ. ευρώ».

«Τον ακούσαμε, επίσης, να μιλά για φροντίδα προς τους ευάλωτους, όταν το 12χρονο κοριτσάκι που εξέδιδαν παιδοβιαστές μένει απροστάτευτο και το απειλούν και το μαχαιρώνουν όσοι φοβούνται μην τους αναγνωρίσει», συνεχίζει η κυρία Τσαπανίδου.

Η ίδια προσθέτει πως ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για αύξηση 8% λίγο πριν τις εκλογές στα αναπηρικά επιδόματα- «όταν τα άτομα με αναπηρία μένουν επί μήνες απλήρωτα, λόγω αστοχίας στα ψηφιακά συστήματα του Κυριάκου Πιερρακάκη».

«Τον ακούγαμε να μιλά κι αναρωτιόμασταν: Ζει στην ίδια Ελλάδα με όλους τους υπόλοιπους πολίτες;», καταλήγει η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ