Το Γάζι αποθέωσε και αγκάλιασε την Κρητικιά Αμαλία Ζαργιανάκη του «Σασμού» ( ΦΩΤΟ – VIDEO)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Την εμφάνιση της στο σήριαλ του Alpha Σασμός έκανε η ήδη πολυβραβευμένη ως πρωτοεμφανιζόμενη γυναίκα ηθοποιός, η κρητικιά Αμαλία Ζαργιανάκη Δραμουντάνη.

Μετά από 14 διεθνή βραβεία καλύτερης γυναικείας ερμηνείας  σε κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά το κόσμο Los Angeles,Νεα Υόρκη , Λονδίνο, Ρώμη, Hollywood κτλ. συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά Σασμός δίνοντας όπως αυτή ξέρει με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο  εικόνα και άρωμα Κρήτης. 

Σίγουρα περιμένουμε πολλά από αυτήν καθώς μας έχει συνηθίσει να είναι πάντα στην κορυφή τόσο από το ταλέντο της στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός όσο και το πείσμα της ως κορυφαία αθλήτρια μιας και πέρυσι εκτός από τα βραβεία της ταινίας που πρωταγωνιστούσε μας έφερε στην Ελλάδα στην Κρήτη 2 χρυσά ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Αμαλία Ζαργιανάκη που μπήκε σε ρόλο-έκπληξη στο «Σασμό» βρέθηκε στο Γάζι και συγκεκριμένα στο STAR CAFE και απόλαυσε μαγευτικές στιγμές παρακολουθώντας το πρώτο επεισόδιο της δικιάς της συμμετοχής με την παρουσία αρκετού κόσμου που την χειροκρότησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην παραγωγή του «Σασμού», για τη συμμετοχή της Αμαλίας Ζαργιανάκη, η οποία με την καθολιτική της ερμηνεία αναμένεται να κλέψει την παράσταση ενσαρκώνοντας το ρόλο της της «Σταματάκαινας» στο σήριαλ.

Η Αμαλία Ζαργιανάκη μέσω της Φωνής Μαλεβιζίου  μας δήλωσε ότι θέλει να ευχαριστήσει τον Άρη Σαλούστρο και την σύζυγο του Μαρία για την φιλοξενία τους, στο STAR CAFE στο Γάζι αλλά και όλους όσους βρέθηκαν δίπλα της, στην προσωπική της πρεμιέρα στη δημοφιλή σειρά «Σασμός»  και πραγματικά την έκαναν να νοιώσει ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Related Articles