Τα συγχαρητήρια του Λευτέρη Αυγενάκη σε διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ για την παραμονή της στην Β' Εθνική

Petite Perle 300×250

Συγχαρητήρια απένειμε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους φιλάθλους της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ για την παραμονή της στην Β' Εθνική κατηγορία. 

Ο κ. Αυγενάκης παρακολούθησε από κοντά την επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επικράτησή της απέναντι στην ομάδα του Δούκα με σκορ 88-79 και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην Β' Εθνική κατηγορία μπάσκετ και την επόμενη σεζόν.


"ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΦΗ

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στο μπάσκετ, στον κρίσιμο αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα, που εξασφάλισε την παραμονή στη Β' Εθνική!

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Δανδάλη, στον Κώστα Καζανάκη και σε όλα τα άξια στελέχη της διοίκησης που κάνουν καταπληκτική δουλειά, μεγαλώνοντας όλο και περισσότερο την οικογένεια του ΟΦΗ.

Φυσικά, συγχαρητήρια στον προπονητή Βασίλη Ράλλη, τον γιο του Γιάννη Ράλλη, που τόσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, στο τεχνικό του επιτελείο και στους αθλητές.

Είμαι βέβαιος ότι στο άμεσο μέλλον θα μας χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μπράβο και στους φιλάθλους που στηρίζουν, έδωσαν το βροντερό «παρών» στο ΒΑΚ και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Το καμάρι της Κρήτης, ο ΟΦΗ, είναι από τους μεγαλύτερους επαρχιακούς συλλόγους, προσφέρει ακατάπαυστα στην αθλητική ανάπτυξη του τόπου και της χώρας και του αξίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, σε όλα τα αθλήματα!" ​

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ