Βασίλης Σμπώκος: Από την Τύλισο ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Από τα χωριά του πρώην Δήμου Τυλίσου ξεκίνησε χθες το βράδυ τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Βουλευτής του Σύριζα στο Νομό Ηρακλείου Βασίλης Σμπώκος.

Στο καφενείο της Βάσω Μαματζάκη όπου ολοκληρώθηκε αυτή η πρώτη περιοδεία του, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαίου και ζήτησε τη στήριξη του απλού κόσμου για να πετύχει την εκλογή του στο Κοινοβούλιο.

Στη σύντομη τοποθέτηση του παρουσία αρκετών φίλων και υποστηρικτών δήλωσε ότι διάλεξε να ξεκινήσει από την Τύλισο τον αγώνα του γιατί συνορεύει και βρίσκεται δίπλα στον τόπο καταγωγής του τα Ανώγεια και τη διαδρομή μέσα από το δρόμο του χωριού της έχει διανύσει άπειρες φορές.

Ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Περυσινάκη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μανώλη Βασιλάκη, τους τέως Αντιδημάρχους Θανάση Κύρκο, Δημήτρη Τζεδάκη, ενώ έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαγγέλης Τσαγκαράκης.

Αναφέρθηκε στους οκτώ βασικούς άξονες του προγράμματος του Σύριζα, αλλά και τις πρώτες 50 ημέρες της Διακυβέρνησης της παράταξης του.

Εκ μέρους της Τυλίσου το Βασίλη Σμπώκο καλωσόρισε ο τέως Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου και Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Κύρκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη και τόνισε ότι άνθρωποι σαν το Βασίλη Σμπώκο πρέπει να είναι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γιατί είναι ένας σαν εμάς. έκανε μία σύντομη αναφορά στη γνωριμία που είχαν μέσα από την κοινή πορεία στην αυτοδιοίκηση και πάντα τους ένωνε η κοινή διεκδίκηση προς όφελος των ανθρώπων των Δήμων Μαλεβιζίου και Ανωγείων που εκπροσωπούσαν.

Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους, με την παράσταση να κλέβει φυσικά το οφτό κρέας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ