Ανδρουλάκης: «Υπεύθυνοι Μητσοτάκης και Τσίπρας για το ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων»

Petite Perle 300×250

Την ύπαρξη ψηφιακού παρακράτος «κουκουλοφόρων» κατήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Μυτιλήνη, απαντώντας σε κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι το εν λόγω ψηφιακό παρακράτος λειτουργεί με «απόλυτη ευθύνη» τους για να στοχοποιήσει προσωπικότητες.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη λειτουργία ενός ψηφιακού παρακράτους, "κουκουλοφόρων", ψηφιακών συμμοριών, που στοχοποιούν προσωπικότητες ανθρώπων, που είτε θεωρούν ότι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τους είτε για άλλους δικούς τους λόγους», σημείωσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο, και όχι μόνο, τις τελευταίες ώρες είναι αδιανόητο και χαρακτήρισε προτεραιότητα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης πρόσθεσε, «έχει χρέος να σταθεί απέναντι σε αυτές τις απάνθρωπες πρακτικές».

«Είναι πρακτικές, που δεν αξίζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα. Δεν αξίζουν στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, στην Ελλάδα των αγώνων για το Κράτος Δικαίου. Γι΄ αυτό, έχουμε χρέος να σταθούμε απέναντι σε όλους εκείνους, που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την εποχή, που αυτές οι πρακτικές γίνονταν αποδεκτές. *Έχουμε τη δύναμη να εναντιωθούμε σε αυτό το ψηφιακό παρακράτος, το οποίο υποβαθμίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ