Σώθηκε ο Αλμυρός νίκησε με Πιερτζακόμι 1-0 το Μαρκό

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη με την διεκδηκήτρια του τίτλου ΜΑρκό και έτσι εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική.

Ο Λεόν για μια ακόμη φορά ήταν ο παίκτης κλειδί για τον Αλμυρό αφού πέτυχε το χρυσό γκόλ απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που δικαίωσε με την απόδοση της την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο 4' πρώτη ευκαιρία του αγώνα για το Μαρκό, με τον Κράσι να πλασάρει με τον αμυντικό Ξενοκτιστάκη να διώχνει το κίνδυνο.

Στο 5' σέντρα από δεξιά πιάνει την κεφαλιά ο Γκίκας και στην αγκαλιά του Χανιωτάκη.

Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα με τον Αλμυρό να προσπαθεί να αναπτυχθεί και το Μαρκό να είναι καλά οργανωμένο στα μετόπισθεν.

Στο 30' ύστερα από σέντρα του Αγαπάκη,διώχνει ο Βουτσελάς πριν ο Μπάνβο γίνει απειλητικός.

Στο 35' εκπληκτική κάθετη πάσα ασίστ του Φραγκουλάκη, ο Πιερτζιάκομι πρόλαβε την έξοδο του Βουτσελά και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Στο 47' σούτ του Φραγκουλάκη αποκρούει ο Βουτσελάς.

Στο 51' ξαφνικό σουτ του Βασιλειάδη απέκρουσε ο Χανιωτάκης.

Στο 58' σούτ του Γκίκα μέσα από την περιοχή η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 62' κεφαλιά του Κράσιμετά από κόντρα σε κεφάλι αμυντικού του ΑΛμυρού,η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 64' σούτ του Μπέλερη η μπάλα στο δοκάρι του Χανιωτάκη, πιέζει το Μαρκό για την ισοφάριση .

Στο 91' το γκόλ από κοντά του Λαμπρόπουλου δε θα μετρήσει καθώς ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ τον παίκτη του Μαρκό .

Στο 93'  ο Παγώνη χάνει ευκαιρία με το τετ α τετ με τον τερματοφύλακα μετά από κάθετη του Κατσικοκέρη σε αντεπίθεση του Αλμυρού.

Αλμυρός: Χανιωτάκης,Αγαπάκης,Θεοδωράκης,Ξενοκτιστάκης,Παγώνης,Ενγκουέμ,Κοιλιάρας, Μπάσιτς,Λεόν,Φραγκουλάκης(85' Πατηνιώτης),Μπάνβο

Μαρκό: Βουτσελάς, Λαμπρόπουλος,Μουστάκης(46'Πιετρής),Μουσταφίδης,Φλώρος,Φουάσης, Μπελέρης(66' Σούλτς),Πίκουλης(46' Βασιλειάδης) ,Γκίκα,Κράσι(69'Πίκουλας),Σουλελές(68' Νασιόπουλος)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ