ΣΥΡΙΖΑ: Τα ερωτήματα που δεν μας απαντά η κυβέρνηση για τον ΒΟΑΚ

Petite Perle 300×250

Προεκλογικές φιέστες κατά μήκος της Κρήτης, με κινδυνολογία και ψέματα, με «υπογραφές» χωρίς αντίκρισμα πια, για μελλοντικά έργα στον ΒΟΑΚ, που επί 4 χρόνια δεν προχώρησε ούτε ένα μέτρο, με στησίματα εργοταξίων φαντασμάτων, που τα μηχανήματα σκουριάζουν από την αχρηστία, με οικειοποίηση άλλων έργων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη, αποδεικνύεται ένα μεγάλο φιάσκο. 

Τούτες οι περιοδείες, δεν απαντούν σε κανένα ερώτημα των πολιτών της Κρήτης για το εμβληματικό έργο του ΒΟΑΚ:

  • Για την καθυστέρηση 4 χρόνων, την  εκτόξευση του κόστους, την τοποθέτηση διοδίων σε δημόσιο έργο, την προσχηματική διαβούλευση
  • Καμία απάντηση, δέσμευση ή αναφορά είτε του ίδιου του πρωθυπουργού, για  το ζήτημα των  παρακάμψεων του ΒΟΑΚ στις πόλεις. Ιδιαίτερα για το Ηράκλειο που όταν ολοκληρωθεί θα έχει την εικόνα διχοτομημένης πόλης. 
  • Καμία απάντηση για την μη ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης μέχρι Άγιο Νικόλαο.
  • Καμία απάντηση για τις εκκρεμείς εγκρίσεις/ αδειοδοτήσεις για το παραπάνω τμήμα. 
  • Καμία απάντηση για την εκκρεμότητα της οριστικής μελέτης οδοποιίας στην οποία δεν έχουν ενσωματωθεί περιβαλλοντικοί όροι.

Ένα μήνα πριν τις εκλογές αντί να απολογηθεί για την μη επούλωση των πληγών του σεισμού στο Αρκαλοχώρι, την ανυπαρξία έργων, σχεδίου και προοπτικής για το νησί μας, ωσάν τον πολιτευτή της δεκαετίας του 1960, συνεχίζει να  σφίγγει χέρια παρατρεχάμενων της εξουσίας και να καταθέτει ευφυολογήματα των «ειδικών» της επικοινωνίας και γενικόλογες διακηρύξεις. 

Θεωρεί ο Κος Μητσοτάκης ότι ο λαός μας, ξεχνά τα έργα και τις ημέρες της εξουσίας του. Μιας εξουσίας με παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, Υπουργών, δημοσιογράφων, σκάνδαλα επί σκανδάλων, μαύρη προπαγάνδα και αλλοίωση της πραγματικότητας. Μιας εξουσίας που ποτέ δεν φταίει αυτή (για τις πυρκαγιές, στο έγκλημα στα Τέμπη, τους χιλιάδες θανάτους εκτός ΜΕΘ), αλλά οι πολίτες και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ. 

Απέναντι στο λαϊκιστικό κρεσέντο τους στα κυρίαρχα ΜΜΕ, στους νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς τους για ιδιωτικοποίηση των πάντων, θα βρουν ένα ευρύ δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο που θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς τους και θα διασφαλίσει την πορεία του τόπου μας, τις προοπτικές της κοινωνίας μας, δεν θα αφήσει τις θυσίες των Ελλήνων να πάνε χαμένες. Είναι ιστορικό καθήκον, υποχρέωση και πολιτικό πρόταγμα για τους προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες της χώρας μας.

Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας. Η Νίκη του λαού μας και του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, θα ανοίξει τούτο τον δρόμο. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ