Κακιά στροφή: Μέσα Ιουνίου παραδίδεται το έργο

Οι κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας και της Λυγαριάς όπως και οι επισκέπτες των περιοχών αλλά και όλοι οι χρήστες του ΒΟΑΚ, που κατευθύνονται προς τα δυτικά έχουν ακόμα ένα «μαρτύριο». Το πέρασμά τους από την Κακιά Στροφή, λίγο πριν τη Λυγαριά.

Λόγω των εργασιών που είναι σε εξέλιξη για να στηριχθεί ο δρόμος και να αντιμετωπιστούν οι ρηγματώσεις και το κατολισθητικό φαινόμενο σε αυτό το σημείο του ΒΟΑΚ, το ένα ρεύμα κυκλοφορίας είναι κλειστό και η διέλευση της κυκλοφορίας γίνεται με φανάρι με δυο υπάλληλους που βρίσκονται στα κρίσιμα σημεία για να ρυθμίσουν «το πήγαινε και το έλα».

Σε επικοινωνία που είχε η "Φωνή του Μαλεβιζίου", με το Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιών Υποδομών, Γιάννη Καρνέση είπε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέσα Ιουνίου, μέχρι τότε η κυκλοφορία θα γίνεται με το φανάρι και μετά δεν θα το ξαναδούμε επί του ΒΟΑΚ.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε με απίστευτες καθυστερήσεις μετά τη δικαστική του περιπέτεια εξαιτίας δικαστικής προσφυγής κατά της προκήρυξης του έργου.
Όταν επιτέλους ξεκίνησε, άρχισε από άλλο σημείο η εργολαβία που είχε και άλλα τμήματα και συγκεκριμένα από το ύψος των Πέρα Γαλήνων.

Η διέλευση από το σημείο απαιτεί ατσάλινη αντοχή αφού σχηματίζονται ουρές από τα οχήματα και είμαστε ακόμα στον Απρίλη….

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ