Επίσκεψη Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη στο ΠΑΓΝΗ και στο ΕΚΑΒ.

Petite Perle 300×250

Ο Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με το Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη και το Διευθυντή του ΕΚΑΒ Νίκο Γιαννακουδάκη, τα σωματεία των Εργαζομένων του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ και συζήτησε μαζί τους τα θέματα Υγείας.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης αφού τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τη φιλοξενία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι σήμερα εδώ δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την ανθρώπινη ζωή. Δίπλα στους ανθρώπους που κράτησαν όρθια τη Δημόσια Υγεία στον τόπο μας κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες στη διάρκεια της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης του Covid-19.

Η Δημόσια Υγεία, η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι προτεραιότητά της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω σήμερα, τόσο με το Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, με το Διευθυντή του ΕΚΑΒ Νίκο Γιαννακουδάκη όσο και με το Σωματείο των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών για ένα καλύτερο αύριο για την υγεία των πολιτών. Σοβαρές προτάσεις όπως η επικαιροποίηση των οργανογραμμάτων των νοσοκομείων που θα καλύψουν τις ανάγκες σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί ότι τη νέα τετραετία θα ενισχύσει και θα εκσυγχρονίσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Με αύξηση του αριθμού του νοσηλευτικού προσωπικού, με ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό 80 νοσοκομείων και 156 Κέντρων Υγείας, με στρατηγική ενίσχυση και ενδυνάμωση του θεσμού της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που θα αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία, με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους τους πολίτες.»

Email Image

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ