Δήμος Μαλεβιζίου: Ετοιμάζεται για επίσημες ανακοινώσεις ο Δημήτρης Πιτσικάκης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Κορυφώνονται οι διεργασίες από το γνωστό επιχειρηματία με καταγωγή από τον Κρουσώνα Δημήτρη Πιτσικάκη γνωστό και ως Κούτουλο με φόντο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Μαλεβίζι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δημήτρης Πιτσικάκης έχει το τελευταίο δεκαήμερο συνεχείς επαφές με άτομα από το Μαλεβίζι και προσανατολίζεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να προβεί και σε επίσημες ανακοινώσεις για να δηλώσει παρών στη διεκδίκηση του Δήμου Μαλεβιζίου.

Υπάρχει θετική ανταπόκριση προς το πρόσωπο του, που ξεπερνάει τις προσδοκίες του, αφού στο άκουσμα της είδησης ότι σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά με το Δήμο Μαλεβιζίου αρκετοί είναι αυτοί οι πολίτες που επικοινωνούν αυθόρμητα μαζί του για να του εκφράσουν τη συμπαράσταση τους.

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης (δεξιά) από τη βράβευση του από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ

Για το Δημήτρη Πιτσικάκη η ενασχόληση με το Δήμο Μαλεβιζίου υπήρχε στο μυαλό του από παλαιότερα και ο ίδιος κρίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει μπροστά, ενώ όπως δηλώνουν άτομα που βρίσκονται κοντά του έχει ήδη 45 άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου που του έχουν υποσχεθεί να είναι στο ψηφοδέλτιο του.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε είχε επαφή με κορυφαίο παράγοντα του Ηρακλείου, τον οποίο ενημέρωσε για τις προθέσεις του και απομένουν κάποια ακόμη σημαντικά ραντεβού να κάνει για να είναι σίγουρος ότι θα έχει την απαιτούμενη στήριξη στα υψηλότερα κέντα αποφάσεων.

Related Articles